FÄNGELSE

GetAttachment.aspx Titta vilket vackert och färgglatt armband jag  gjorde på

MIN ARBETSTID igår.Jag är ganska så kreativ om jag får säga det själv.Och det gjorde jag nu.

Jag kan även göra likadana armband på beställning, men då får ni inhandla pärlor och tråd själva. Jag tänker ju inte gå back Nää, jag är väl inte dum heller..Det är bara att höra av er om ni är sugna på ett litet band. Det finns även möjlighet till HALSBAND, som då av naturliga skäl blir något längre och därmed också lite dyrare.Jag pärlar förstås endast på min fritid.Jag har ändå inget liv, så det blir en bra terapi.

Jag läste att fångarna på våra fängelser har RÄTT till arbete.Själv är jag så illa TVUNGEN att jobba till

jag blir 85, eller mer.Dessutom får ”busarna” 11kr i timmen för att bl.a spela MONOPOL på arbetstid. Ja det kan låta som en riktig skitlön

men då ska man betänka  att boendet är ”all inclusive”. Dom får mat, arbetskläder och tak över huvudet.m.m m.m .Utbildning ingår också för många av  stackarna  under deras tid  på anstalten. .Jag får betala alla såna saker helt själv  och en del av DERAS boende också antagligen. Monopol är ju jäkligt kul att spela också.. Ja inte är det väl alltför ansträngande , när man tänker på att dom sitter ju där för något dumt dom gjort.Och varit klantiga nog  att åka fast. för..Jag har aldrig fått betalt för att spela monopol och kommer aldrig att få det heller(om jag inte åker dit förstås). Jag får dessutom BETALA för att ta mig till jobbet och allt annat.

Så dumt va? Men det finns en annan grupp som påminner om just dessa ”busar” Ja  POLITIKERNA förstås.

För dom är också specialister på att sno åt sig pengar för sin EGEN VINNINGS SKULL.

Och det med  hjälp av våra skattepengar.

Jag har nog valt fel karriär.Åtminstonde om jag vill bli rik.

Ha en trevlig Lördag.

Själv ska jag kurera mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.