RIKTIGT ILLA

Jiiissses!!! jag känner mig helt färdig efter denna arbetsdag.Fötterna värker och jag är helt slut i huvudet.(mer slut än vanligt)

Jag orkade knappt gå från bussen och hem.Det tar ca 1/2 minut. Så taxi var uteslutet trots allt

.Men att bara tanken fanns där, är illa nog.

Något annat som är lika beklämmande är den beskrivning som man kan läsa här nedan, det är en berättelse  om en människasTv tittande under en helg.

FREDAGKVÄLL :

Somnade i soffan  redan efter ca 15 min.Vaknade tilll liv först morgonen därpå.Fortfarande lika jäkla trött.Och utan att ha sett ett enda program.

LÖRDAGKVÄLL:

Planerade att se ett gammalt avsnitt av  Morden i  Midsomer kl 20:00. det började bra, men slutade redan efter ca 55 min.

då kom John Blund och hälsade på, visserligen  EFTER att morden begåtts, men INNAN  mördaren fångats. Alltid trevligt med herrbesök på kvällskvisten, men INTE av JOHN.B. Men tragiskt nog är det bara han som hittar hit.

SÖNDAG EM:

Repris av gårdagens repris av Morden i Midsomer kl 14:45.

Vilket innebar att  personen i fråga lyckades hålla sig vaken och därmed  fick veta vem den hemska mördaren var.Tack och lov.

Helgens destruktiva tv tittande avslutades senare på Söndags em med ett kort avsnitt av SALTKRÅKAN

th kl 16:00 på Barnkanalen.

Visst låter det tragiskt? det tycker jag.Vad har en sådan människa för livskvalité egentligen?

Ja inte är det mycket att skryta över.

Men det gör jag inte heller.

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. anette

    Ja du..tyvärr tror jag det ser ut så i många hem (soffor) Ibland undrar jag om livet ska bestå av att jobba, äta och SOVA.Frågan om att ständigt vara trött kommer nog att bli osvarad.Trodde det skulle bli bättre med tröttheten när barnen blev större..men icke, då slog nog åldern till. Ja, vad vet jag…men känner mig rätt trött rätt ofta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.