FÖRBANNAD

Jag blir såååååååååååå förbannad när jag får läsa sånt här gång på gång. Men tack till SR Ekot.Bra att ni gräver I skiten. Fortsätt med det.Den tidigare Biståndsministern Gunilla Karlssons (M) lön betalades under 4 år med BISTÅNDSPENGAR.Även hennes stadssekreterares lön kom från BISTÅND.

Totalt rör det sig om 20 miljoner kr.,Mellan år 2009 -2012 betalades hennes lön med Biståndspengar – pengar som ska användas för att bekämpa fattigdom. Pengar som fattiga länder skulle ha behövt så väl. Fy f.an igen.

Som om inte det vore nog, nej nu får hon Stadsrådspension För nu har kvinnan fyllt 50 år och jobbat drygt 6år Hon avgick från sin post passande nog förra veckan,bra jobbat säger jag bara…Det är nämligen de krav som ställs för att få stadsrådspension. Så nu har Människan dessutom rätt till 58.146 kr i månaden i 14 år.???

Men först får hon 121.000 i månaden i 1 år i AVGÅNGSVEDERLAG.Slutnotan för skattebetalarna blir 11,2 miljoner.

till en arbetslös ex minister – UTAN krav på att hon söker jobb eller deltar  i arbetsmarknadsåtgärder.

Ja politiker och vanligt folk befinner på helt olika planeter. Dessa kvinnor och herrar lider sannerligen inte av dåligt samvete.Vi har stora klasskillnader i vårt land och det är politikerna själva som skapat den med sitt eget godtyckande.

Vad är det för fel på dom???.

Ja jag säger bara FYYYYYYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN,  det finns många sluga rävar inom politiken..Jag har politikerförakt  och så länge detta får fortgå kommer jag ALDRIG.ALDRIG  att tycka annorlunda.Det är MIN egen åsikt Och den står jag för..Alla andra får tycka vad dom vill..Syftet med bistånd är att bidra till minskad fattigdom, om det sen är till fattiga länder eller politiker spelar tydligen ingen roll..Grrrrrrrrrrr.

fuck_you_1178362885_120169634

PS! det är INTE jag på bilden tyvärr.

4 kommentarer

 1. oscar

  Vad säger du om att Ni kanske blir Europas Miljöhuvudstad år 2016 ?
  Politikerna kommer ju att få leka med många miljoner då.
  Tänk vad dom skall ”frossa” i konferenser, utlandsresor och middagar.

  P.S
  Du ser säkert bra ut, du också ”snett bakifrån” 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.