Politiska sandlådan

Nu har sandlådan åter öppnat,där sitter nu de politiska partierna och gräver sina egna gropar.Kastar skit och lögner om varandra,gnabbas och munhuggs till varje pris,för att till slut nå sina egna mål,nämligen att håva in så många röster som möjligt.Nu värnas det om de små,utsatta och gamla,(tror fan det, det är ju valår).Valfläsk kallas det visst.Det utbryter bråk mellan partierna på bloggar, men va fan liknar det??? jag förväntar mig mer av de som påstår sig kunna styra vårt land.Det är löjeväckande och barnsligt.Skärp er och väx upp,och framför allt,GÖR något istället för att lägga allt fokus på  ert förakt mot varandra och andra.Det pratas ofta om politikerförakt,men politikers förakt är minst lika vanligt,om inte vanligare.Vi ses vid valstugorna senare i år. Jag lovar att rösta på det parti som kan svara ja och nej på mina frågor och inte njaee. Så det blir väl tyvärr till att rösta blankt./Marianne.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.