ÄLSKADE UNGE

Nu är tiden inne.Du ger dig av till ett annat land,flyttar för att leva din dröm.Du är den modigaste människa jag känner.Som du har kämpat för att nå ditt mål, vägrat att ge upp och nu är du äntligen framme.Du har hållit fast vid din dröm och nu är den sann. Jag är så OTROLIGT stolt över dig och GLAD för din skull.♥

Nu ska vi skriva till varandra på vackra gammeldags brevpapper.Det ser jag fram emot.Men ett stygn av vemod känns ändå, för nu kommer du att vara långt borta,men att du alltid är alldeles nära och intill mig i mitt hjärta,kan ingen ta ifrån mig.

JAG ÄLSKAR DIG♥

glöm aldrig, aldrig  det..Mamma.♥

 

tumblr_mxi5z69ty11r0x0jro2_500_533c1ef4ddf2b366fe0eee5e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. syster yster

    att hon vågar ta steget är nog lite din förtjänst också. Hon känner att du släpper taget och ger henne fria vingar. Härligt. Vi kommer att åka dit och hälsa på henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.