Söndagsselfies

GetAttachment.aspx När man ser dessa minst sagt oseriösa foton,är det inte särskilt  svårt att räkna ut varför  kärringen  har  en given plats på den överblivna kartan.Hur korkad får man va egentligen och  framför allt, vad har hon för probleeeem ? vet ni! hon klarade inte ens av att koka 2 ägg idag, utan att BRÄNNA fast dom i kastrullen,jag fattar inte hur hon klarar sig överhuvudtaget.Stackars tafatta kvinna!! och henne ska jag alltså  gå omkring och släpa på resten av  mitt  liv.Vad har jag gjort för ont

för att förtjäna detta??

GetAttachment.aspxGetAttachment.aspxGetAttachment.aspxGetAttachment.aspxGetAttachment.aspx

2 kommentarer

 1. Maria Engman

  Alltid lika underhållande att läsa din blogg. Roligt att se att den läses av många. Ligger på sjunde plats idag. Jag antar att du röstat och att du röstade på rätt parti. 😉 Jag ska snart gå och rösta jag med och jag kommer också att rösta på rätt parti. 😉 Känns bra att leva i ett land där vi har denna rättighet att få rösta även om jag också kan dra många paralleller till vårt arbete med barn. Vi försöker att lära barn hur man ska vara mot varandra men när man ser politiker på TV och även andra vuxna i media och hur de beter sig och uttrycker sig så undrar man om vårt arbete är förgäves. Men jag tror på det arbete vi gör och jag vill vara en god förebild och jag hoppas att politiker vill ge oss möjlighet att utföra vårt arbete på bästa sätt. Barnen är vår framtid. De är värda det bästa.

  • Marianne Hägglund (inläggsförfattare)

   Ja de är värd det allra,allra bästa,
   och jag känner mig priviligerad som får möta våra små d.v.s
   vår framtid på mitt jobb/Marianne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.