Vem ska man tro på?

Äntligen är det snart dags att rösta,och jag slutar aldrig att fascineras av våra folkvaldas enormt höga tankar om sig själva och därmed låga om deras rivaler.Men det som skrämmer mig, är att när alla konfronteras med varandra i partiledardebatter och andra utfrågningar,påstås motståndarna ljuga,inte ha någon grund för påståendena m.m.För det innebär ju ”per automatik”då att alla partier egentligen ljuger och inte är trovärdiga i många viktiga frågor.Att alla sittande regeringar dessutom ALLTID skyller på den förra regeringen istället för att medge sina egna misslyckanden är oroväckande,för det skulle ju isåfall innebära att ingen regering gjort ett bra jobb? men vad vet väl lilla jag? Vill bara nämna valplakaten också,för seriöst
behövs dom verkligen? Jag skulle vilja sätta upp ett plakat och det EFTER valet hur det än går och det skulle se ut som bilden högst upp i inlägget, om jag fick bestämma, men det får jag ju inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.