Åtgärder när svininfluensan når Umeå

Det är väl lika bra att lägga sig på rygg och ta emot influensan rakt ned i halsen och må bra och låta döden sortera ut de svaga och gamla så att Darwins teori sätts i verklighet även i Umeå.

Nej säger folk för här ska vi vara politiskt korrekta och rädda som går att rädda. Därför behöver vi Sveriges försvarsmakt att sätta hela Umeå i karantän för att strida mot influensan.

Vad behöver vi först? Jo det behövs en stenhård ledare, en militär så klart, som styr med järnhand. Hans motto skall vara "Behovet av de många, väger mer än behovet för de få" och vem sade det inte bättre än Spock himself?!

Vi vet alla att Spock är väldigt logisk av sig och kommer ta de mest rationella besluten som en individ kan göra. På det viset har allt hispigt snack om känslor och annat crap raderats från ekvationen i förhoppningen om att rädda Umeå som stad och dess invånare som ett kollektiv.

Efter det behöver vi lite kick ass värnpliktiga för alla vet ju att värnpliktiga är de mest plikttrogna som finns. De gör allt för att stå till ditt förfogande och inte minst en hel stad! Eftersom att I20 är nedlagt och vi har bara en uppstoppad stridsvagn utanför det där efterblivna regementet måste vi ta ned ett gäng riktiga as från I19 uppe i Boden. Där uppe i kylan och ibland rejält varma somrar görs det MÄN av pojkar. De vet hur en slipsten ska dras och hur man bäst beställer käk på pizzerian Take-Away.

Härnäst måste det upp vägspärrar och jag ser så klart de givna infarterna till Umeå att de ska spärras av; E4 Södra, E4 Norra (vid Ersboda-rondellen, det räcker, inte längre upp), E12 Västra. Några korvetter måste också patrullera inloppet uppe vid Holmsund för jag vill inte ha hit några jävla finnar som ska däcka i nån park med bar underkropp och skrämma livet ur någon stackars flicka. Det räcker med den likställda smittan svininfluensan. 

Nu är Umeå inhägnat och ingen kommer varken ut eller in. Det är foolproof. Runtom i Umeå finns det gymnastiksalar och i dessa borde en registrering ske för att, ja, se vilka som ser sjuka ut eller inte. De som ser sjuka ut får gå ut till överraskningsdörr 1 till vänster och de som ser friska ut får gå ut genom dörr 2 till höger. Väldigt enkel process. Barn ljuger inte va? De talar väl oftast sanning eller påhittade sanningar kanske? Bra, för kidsen får såklart avgöra vilka som är sjuka och friska. Kan inte alls gå fel. 

Efter det här behövs det en ordentligt stor brännhög där det kommer brinna upp lite saker. Vid det här laget kan jag nog säga att vi har det där jävla badhuset mitt i centrum som ingen vill ha så det stället kommer brinna upp, skapa en grop i marken och så hivar vi ned svarta sopsäckar där som är ungefär 2 meter långa!

Till sist kommer det antagligen vara Spock, en handfull värnpliktiga och en jädrans massa barn kvar i Umeå. Samhället måste gå igång igen och därför sätts barnen i arbete. Det blir alltså barnarbete av alltihop och nu skiter jag fullständigt i att det är barnarbete. Om ungarna får stå och spela fiol flera timmar nere på stan utanför MVG och knacka dörr och sälja kakor, knark, plastpåsar runtom i stan så får de banne mig lära sig att stå i kassan på El-kedjan, serva folk på Lagerhaus och hiva spritflaskor i baren på Allstar. 

Nu är det inte mitt fel att det var tvunget att komma till detta men alla säger ju att barnen är framtiden och så här ser framtiden ut. Bäbisar svingandes spritflaskor på Allstar tack vare att en mexikan satte på ett svin.

 

Nä jag skojar bara. Vi kommer alla bli så här. Ingen skonas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.