Bil + Promille = vinnande koncept!

Verkar som att länet har hittat en ny sommarsport!  alkohol och något form av fordon, typ helst en relativt modern bil. 

Det finns olika varianter av denna sport, som jag kallar för hivabärs. I Gryssjön och Ånäset finns inte riktigt eliten. De kan närmast jämföra med Korpen-ligan och fegar bara på att bli stoppade av snuten och blodprov ges. Så det är ena riktiga fegisar. Där ute i vischan nånstans måste man nog komma på någon slags kombination, ungefär som skytte + skidor så kanske de kan blanda in taksurfning! Alla vet ju att kroppen blir mjuk av lite schyst vätska i kroppen så det finns absolut ingenting att oroa sig för.

Nästa serie är nog snarare i stil med division 3, det börjar arta sig men vi är inte riktigt ändra framme. Denna gång är det en kvinna som körde rattfull i centrala Umeå. Helt plötsligt befinner sig sporten i storstaden med alla tänkbara offer. Det är nu det behövs en poängtavla;

  • Hund = 5p
  • Förvirrat barn = 10p
  • Ungt par hållandes hand = 15p
  • Gammalt par hållandes hand = 10p
  • Häst = 25p

Division 2 kombineras hivabärs med att faktiska kasta behållarna på andra bilar i relativt hög fart och samtidigt vingla lite granna på vägen, bara för att göra omgivningen lagomt nervös. För detta krävs det lite färdigheter. Dels måste du ha koll på bilen (åtminstone hålla kvar den på vägen) och samtidigt ta en burk, sikta, tajma in mothastigheter och vindstyrka för att avlossa en salva på bilar som man möter.

Den absolut högsta divisionen är ju lugnt sladd/volt-kombinationen. Det man gör är att man hittar några mänskor, sätter dem i bilen och om man har tur bär de kanske inget säkerhetsbälte. Man laddar själv upp med typ 1,5 promille och sen sätter man av ut på E4’an! Trixet här är att verkligen hitta den rätta svängen i hög fart. När detta är gjort så svänger man lite nonchalant (fast det är beräknat så klart) och sen voltar man med bilen varpå minst en person måste flyga ut ur bilen och landa väldigt långt borta. Den kropp som hamnar längst bort är den längd man går efter. Detta noteras i protokollet och sedan jämförs resultaten med varandra och en vinnare utses!

Jävla idioter.

"Hej jag kan visst köra! Jag kan ju gå, hur svårt kan det vara att köra då då?!"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.