Rödäng befolkas av miffon

Well det tycker tydligen några polacker/svenskar som så gärna vill ha kläder av oss hederliga knegare. Varför finns det sådana här gäng som drar runt och ska tjäna pengar på oss naiva mänskor? Well det är för att det har och alltid kommer finnas naiva jävlar och därmed en lukrativ bransch som drar till sig skojare.

Jag menar lappen de har skrivit ut här ju så härlig så jag vet inte var jag ska ta vägen.

Gud förbjude om några damm-kläder skulle skänkas till de stackars parvlarna i Polen. Först och främst, om man är en seriös organisation så stavar man ta mig fan rätt så att intrycket blir lite mer legitimt och inte lägga de i "plast säckar". Enligt artikeln har ju gänget varit på G i både Luleå och Piteå tidigare under månaden. Ah det är så bra att vara kuststad i mitten nånstans. Det är alltid Piteå/Luleå och Sundsvall som får ta stötarna först innan skiten hamnar i Umeå. Då har man lite förvarning om man är en idiot och kan läsa om det nånstans.

En annan kul sak är ju att den person som blev intervjuad som skall vara någon slags door-to-door representant drar ju inte direkt upp några illusioner. "Hej vi åkte på en liten resa till Sverige och nu behöver vi pengar så vi kan käka, bo och så åka hem till Polen igen, därför behöver vi era kläder".

Om man nu är så jäkla sugen på att skänka kläder, skänk det till Myrorna eller någon annan organisation som anses vara seriös. Visst är det sött att gåvorna kan punktmarkeras just till Polens kids on the block. Men pretty please, don’t do it for the love of God!

Detta tilltag påminner mig om en annan sak som hände tidigare i år. Jag var i Övik och gjorde nånting en helg och då var de folk med blommor som jagade rädda svenskar upp och ned längst med gatorna i det sluttande centrumet i Övik. Och nog fan dök dessa jönsar upp i Umeå ett par veckor senare och skulle kränga massa konstiga blommor och har någon slags laminerad lapp fastnitad på brösten. "Hej! Jag har tre blomma till du! Bara 10 kronor!".

Jag åkte själv på nåt sånt där när jag var 20 bast. Nån tok kom och knackade på dörrn och skulle sälja plastblommor. Så sade han nåt i stil med "Du betalar hur mycket som helst som du tycker för dessa blommor". Så jag gav han en tia. Vet ni vad den jäveln gjorde? Av de 5 plastblommor jag skulle få fick jag bara 1. Snåla jävel. Satan vad arg jag var den kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.