Bli förlamad med drömhåret

Idag gick jag till ICA Gourmet inne i centrum i Umeå. På vägen ut fick jag syn på världens häftigaste löpsedel-kombination: Att fixa drömhåret och dessutom bli förlamad på kuppen! 

I sann löpsedelanda försätts man i en olustig situation där man först blir lite glad om att jag till slut kan se ut som George Clooney i skallen, eller det kanske bara gäller tjejer den delen? 

Nå den undre delen är ju den som är extra meningslös, att man KAN bli FÖRLAMAD av vaccinet som ska rädda dig undan från en säker död från nöffnöffinfluensan. Hur ska jag bära mig åt? Dessutom har experterna råd.

Jag är också expert på svininfluensan och mitt råd är att slicka inte på onödigt många människor som varit utomlands. Om det inte blir en sjuk stor pandemi som utrotar miljoner människor världen över är jag väldigt besviken för det är det jag förväntar mig vid det här laget enligt massmedia.

Imorgon får vi läsa om hur nära Lill-babs var svininfluensan när hon spelade golf på kanarieöarna: "Ja jag lovar. Den lilla grisen sprang över greenen och åt upp min golfboll! Höll på att få hjärtsvikt på plats och alla vet ju att sjukvården på kanarieöarna består av häxdoktorer." 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.