Förslag: skyddsjakt på våldtäktsmän

Vad är skyddsjakt? Enligt den allsmäktiga Wikipedia går det att läsa att skyddsjakt är en form av jakt för att förebygga skador orsakat av vilt. Med andra ord se till så inte några jädrans björnar river upp kärringens potatisland eller att en älg får för sig att chilla i ens hängmatta på bakgården. Det ska djuren få fan för. 

Här kommer vi, supermänniskan, i särklass det smartaste däggdjuret på jorden och det är väl en slags "starkast överlever"-lag som råder över jordens hyresgäster.

Idag drog årets björnjakt igång och det är dags att skjuta lite nallar. Äckliga björnar som ska hålla på att förstöra för oss människor. Här försöker vi liksom kolonisera och invadera delar av deras naturliga habitat. Vilka är de som tror att de kan stoppa oss. Störst pilbåge vinner, därför straffar vi arten björn kollektivt. Skitsamma om det var björnen Rutger som snattade i grönsakslandet eller åt upp din hund. Som straff skjuter vi istället vegetarianska björnen Eva istället. Spelar ju ingen roll liksom. 

Detsamma borde man göra med oss människor kanske? Gruppera, generalisera och bestraffa dessa kollektivt istället. För varje våldtäkt som rapporteras borde snuten fan bara köra runt och köra lite drive by shooting på helt random män. Åke på ICA ska ha sig ett skott i pannan, Greger nere på travet och den där rullstolsbunde ALS-sjuka före detta socialarbetaren Bo. Allaihopa, på en gång, skjut dem.

För egentligen, vad behövs män till? Det är ju kvinnorna som säkrar människorasen genom sin barnfabrik i kroppen. Vi män ställer bara till det för resten av rasen i form av krig och annat skit. 

Eller är det för oetiskt att ha skyddsjakt på män för att några av oss är rötägg? Kanske rentav oetiskt för att det är människor?! 

Vem fan är jag som kommer här och säger att andra varelser på moder jord är lika värda som oss människor, så befängt av mig. Gud fixade ju en bra deal, att djuren är underordnade oss människor och vi får göra som vi vill med dem. Typ slakta dem i en form av religiös ritual eller bara äta upp dem. Vi har testat detta med människor (Aztekerna, kannibaler) men det höll inte hela vägen av någon anledning. Jag saknar människooffer. Det vore väl najsigt att köra med sådant igen. 

Dagens bästa koppling: skyddsjakt på björn till människooffer. Do that again!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.