Testosteron när det är som bäst

Ah vad kul med spontant våld som den på Rex i helgen. Det hör till machokulturen att två hanar ska stångas blodiga för att visa vem som är bäst. Hur annars ska det gå till när honorna ska välja den starkaste i en stor klunga medelmåttiga personer som knappat kan kallas män? 

Ida måste veta vem hon ska bli överdragen av och det ganska fort om klockan börjar närma sig 02.00 (stängningsdags). Kvart-i-två slagsmålet måste absolut peka ut vilken drönare som står för de bästa spermierna. Störst muskler vinner och den som får pillra in sin lem i en annan!

Kolla på killen bredvid här. Han är så sjuk alfahanne så man vet inte vad. Om en hanne inte kan torka sin egen röv utan måste tvinga en annan undergiven mänska att torka dennes röv, DÅ är man Hannen och har rätt att välja bland presumptiva honor att sprida vidare mänsklighetens gener. Kort och gott, muscles are the new sexy.

Eller vänta. Muscles are the new sexy?Det har det aldrig varit, åtminstone inte i absurda mängder som detta man kan se på den schysta bilden ovan. Jag hejar stenhårt på Average Joe.

För att sammanfatta näven i ansiktet på REX: "Hej jag är stor, dum och korkad och enda sättet jag kan få en brud att ens titta åt mitt håll är att jag nitar någon annan rakt av. Den andra ska inte ens få en enda sportslig chans, utan jag knackar honom på axeln och kör in min näve i hans feja. Om jag gör det KANSKE jag får en tjej. Eller jag borde fan göra det för jag visar ju vem som är björnen. Och för övrigt har jag en liten kuk så jag måste kompensera".

"Antingen det, eller så är jag packad som ett as, osäker på mig själv och samtidigt hög på GHB eller nån annan häftig drog".

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.