Idag gäller det!

Woho! Efter månader och (år?) så rinner all uppståndelse fram till dagens stora blöta sjö. Skall det bli Lund eller Umeå som kommer bli kulturhuvudstad 2014?! Jag kan knappt bärga mig så spännande det är alltså. 

En rolig coh samtidigt väldigt tragisk händelse skedde igår mitt framför mina uppspända ögon när Madeleine Tiger (hur fan hon nu stavar sitt namn) gnistrade till i ögonen och levererade ett inslag från Lund på lokala nyheterna. Det var nån fjantig, töntig Lundbo-jävel som tyckte att Lund vore en så mycket bättre kulturhuvudstad eftersom den ligger ju faktiskt väldigt söderut och mer i "mitten" av Europa. Vidare resonerar hon att bara för att det finnas renar i Umeå så är det inte en anledning att  vi ska bli kulturhuvudstad. 

(1.25 minuter in)

Renar i Umeå what the fuck?! Är tokan helt åt helvete bangad i huvudet? Hon missade ju alla lappar som driver runt på stan tillsammans med sina isbjörnar fastkedjade i små gulliga, rosa snören. För att inte tala om alla skoterleder vi har downtown Umeå.

Då kan Lund lika gärna också hissa vit flagg för där finns det ju bara studenter och inget mer. Fulla, ilskna, töntiga studenter som inte bidrar nånting alls till Lunds tillväxt och minst sagt kulturlivet. Lunds studenter är ogräs som bör utrotas. De sänker hela Sveriges anseende och eftersom Lund bara består av studenter kan de lika gärna flytta hem till mamma och pappa. Mer vet jag inte om Lund. 

Enough med idiotiska fördomar. Nu ska jag ut och rasta min ren.

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. mk eriksson

    Svar till Undrande (2009-10-12 18:59)
    Jag har hållit mig ifrån att detaljstudera fröken Tigers läppar och det är inget som lockar mig heller för den delen. Jag låter omvärlden sköta analysen läpparna. Framförallt bör bilder från det förflutna grävas upp som pekar på tillståndet på läpparna vid givna tidsperioder och på det viset fastställa när ”skiten” har tryckts in i läpparna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.