Hysterin i staplar

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv och därmed tar jag staplarna till hjälp. Statistiken nedan är jäkligt skön som pekar på vansinnet kring "svinan". 

I en artikel på vk.se hittade jag en skön kommentar angående att vaccinet är försenat:

"jag tycker detta är skandal! ja tillhör den grupp som dom inte vet om jag får vaccinera mig lr inte,men min omgivning får det,om då vaccinet är försenat då kan det ju innebära att jag själv kan bli sjuk. Tycker verkligen inte om detta,dom skulle väl ha kommit på det tidigare och redan för flera veckor sedan gått ut med att det evt skulle bli försenat."

Eh jaha? Hade du vidtagit annorlunda åtgärder om du vetat om att leveransen skulle vara försenad en vecka? Kanske tejpat igen fönstren, stoppat sockar i skorstenen och byggt upp ett autonomt syresatt tält (vad nu det är för nåt).

De som är mest hysteriska över att få "svinan" är väl de som skrubbar sönder sina händer mest med diverse skit från Apoteket. Ni tvålar antagligen in hela kroppen dag som natt, har mängder med antibakteriemedel hemma. Ni är ta mig fan de som ska oroa er minst eftersom det är antagligen ni som är målgruppen för merparten av försäljning av tvål i detta land just nu.

Måste börja intressera mig för annat än "svinan". Det är så old news och ärligt talat börjar det bli lite tråkigt att gotta sig i folks rädsla för den.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.