Förväntat resultat på Cannelloni

Idag köpte jag Weigthwatchers Cannelloni för att det såg gott ut med tre pastarör med spenat i!

Det som slagit mig långt tillbaks i tiden är att produktens förpackning som visar innehållet ser så jävla bra ut. Värsta gourmét-middagen men inte fan lyckas man återskapa det som ser ut som på bilden. Lite som pepparkakshus när man ska bygga ett sådant och man frenetiskt kollar på omslagsbilden och försöker sprittsa så gott det går. Oftast slutar det med som att man sprutar ned hela huset med spritts och sätter en skum-tomtegubbe upp och ned i skorstenen i ett försök att uttrycka sin besvikelse.

Lika besviken blev jag idag! Jag öppnade förpackningen, läste instruktionerna (7 minuter på 650W). Det var redan vid det här steget jag insåg att nånting inte stod rätt till. Den behållare som faktiskt innehöll maten såg ut som en lasagnerätt men förpackningen sade ju tre häftiga pastarullar med spenat i.

Hur som helst kastade jag in det tragiska eländet i mikrovågsugnen, slog på 7 minuter och hoppades att nånstans där inne ska det springa fram en hamster och trolla med min måltid. 

Det sade pling och jag tog ut Cannellonin. För det första visste jag att nånstans där i behållaren fanns det tre pastarullar men på grund av att smält viktväktar-ost (eller vad det var) ledde till att allt smällte samman i en oidentifierbar sörja. Jag började peta lite på skiten och till slut fick jag känning om att det faktiskt fanns tre pastarullar! Jätteglad som jag blev började jag min räddningsaktion och fiskade upp de tre rullarna men inte satan blev det som på bilden. 

Bedöm själva, är detta något som ens liknar det på bilden?!

VS.

det ser ut som en missbildad pizza, det är vad det var. Annars smakade det helt okej. 

Sensmoralen är att döm inte innehållet efter omslaget! Förutom nazister. Dem fuckers hatar man per default.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. mk eriksson

    Svar till Nina (2009-10-15 19:37)
    Pja, vette fasiken om det blir återkommande med att jämföra och hålla på. Kändes mest som att det var en stor besvikelse som rann över en när man tog ut spektaklet från mikron som var värt att blogga om. Om det sedan blir om andra produkter, kan hända!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.