Rammstein och tuttar.

Ah panik! Nu har Rammstein gjort det igen, Guds gåva till folket eller om det är tvärtom. De har än en gång skapat skandal genom att släppa en box i samband med sitt nya album. Dock är det jävligt fränt. Med boxen följer följande attiraljer med:

  • Handbojor
  • Glidmedel
  • Kukavnjutningar av bandmedlemmarnas kukar i form av dildos.

Det är kanske det sista momentet men den jobbiga dildon som fick bägaren att rinna över. Ni män som läser detta inlägg och är lite smått peppade på att gjuta er penis och ge den till någon kan ju gå in på http://www.cloneawilly.com/  eller googla på nåt smart. Har för mig att den finns i hobbex eller nån anna postorder-företag. 

Hur som helst framgår det i artikeln att Rammstenin har varit i "blåsväder" i och med deras musikvideo till låten Pussy där det, ve och fasa (!), förekommer samlagsscener! Nedan är den censurerade musikvideon

När det gäller censur i sådana här sammanhang är det rent ut sagt löjligt. Jag kollade igenom lite snabbt denna musikvideo och såg att där det ska vara de läskiga samlagsscenerna så är det i princip infrarött man får se eller nåt annat skumt. Jag har även försökt gräva fram den ocensurerade och jag har faktiskt hittat den! Den går att kolla på följande ställe: http://spycelebrity.com/videos/rammstein-pussy-2009.html .

Vad är det som är så jäkla hemskt nu då? Jag tog mig friheten att köra lite screenshots och nedan är resultatet:

Censurerad

Samma scen fast ocensurerad

Aaaah! BRÖSTVÅRTOR! Vik hädan du Lucifers lockelser!

Sen kommer nästa sköna scen som är med i den censurerade versionen men som tydligen är HELT accepterat

Hon är ju skyld! Så då är allt okej. Det där är väl det närmaste burka man kan komma när det gäller denna video. Att hon är allmänt jävligt avklädd och är i nåt slags bubbelbad med lödder på sina rattar, det är helt i sin ordning. 

Det är inget nytt detta, dubbelmoral, finns överallt. Det är ändock så himla härligt hur det uttrycker sig. 

Sen är det faktiskt rena samlagsscener med blottade vaginor och erigerade snoppar i videon så att sure, kanske inget för Kalle 8 år på MTV riktigt. Så länge det är sublima budskap, som till exempel en brud som suger på en gurka och ser allmänt kåt ut eller en kille som juckar med kläder på mot en tjej, då är det helt okej.

Syvende och sist föll jag på eget grepp! 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.