Våren som kom av sig

Nu har det känts ruggigt, grått och kallt länge nog. Var är solen och den fantastiska vårvärmen? Var i Stockholm i början av veckan och där  ven blåsten runt kinderna, kallt med andra ord.

I dag skall vi ut och äta  med mamma, som mordagspresent. Vi blir ca 10 stycken. Alltid kul när vi träffas hela familjen. Problemet är att hitta ett ställe som har bra  pris, bra mat och inte så skränigt som Allstarz t ex. Hoppas att mamma blir nöjd med valet av lokal och fram för allt maten. Vi håller tummarna.

I dag har jag tvättat flera maskiner, renbäddat sängar och spelat lite spel på FB. Skall strax dammsuga och sedan  hämta maken på jobbet och svischa in till staden för att han skall hämta sina glasögon. Blir kul att se hur de passar på"rikt".

Nästa vecka är det en riktig kortvecka. Nu är det inte många dagar kvar till eleverna får sommarlov. Det märks att det är i slutet av terminen. De är lite surriga och oroliga. Det blir bra att de får sitt lov snart. Goa ungar är det i klassen. Kommer att sakna dem.
Nu är det dammsugardags.

Härliga lördag!!

Var rädda om varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.