NoRRdE - Eder tillgifne.

Tankar kring ett yrväder

Snor och slem.

Nu har man gått och blivit sjuk igen. Sen jag flyttade till Umeå så har jag varit sjuk c.a 10 gånger. Det kan ju aldrig vara normalt på ett år. 6 gånger av dessa har varit sen jag började på dosen, och det var i slutet på april. Nu har jag iallafall ringt till doktorn, men med min sedvanliga tur så är såklart min läkare på semester, så hon skulle ringa upp den 25:e september.. Jag hinner nog bli frisk och sjuk igen på den tiden.

Min sambo är också sjuk, men inte tar hon det lugnt inte. Hon är på jobbet och jobbar på som aldrig förr. Fast jag har sagt till henne att hon ska ta det lugnt. Hon är en sådan arbetsmyra min Anna. Fast det är nog inte så klokt. Vi vill ju inte att hon ska bli liggande också.

Anna har förresten fått ett väldigt lockande förslag från sin mor. Om hon tar semester i en vecka så skulle Annas mamma bjuda henne på en utlandssemester. Sweet. Jag hoppas att Anna kan få ledigt. Hon behöver semester. Men det blir ju ganska synd om mig då. Jag får ju snällt stanna hemma utan varken Anna eller inbjudan. 🙁 Sen så var det ju planer på att fara till Karlstad och titta på syrrans nya bebis kombinerat med Halloweenfest i en skum källare. Jag vet inte om jag kommer orka åka ensam. Men vi får la se.

På återseende.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.