NoRRdE - Eder tillgifne.

Tankar kring ett yrväder

Tråk.

Det är verkligen inte roligt att vara sjuk. Trots att vi nu har en massa nya tv-kanaler så finns det ingenting att titta på. Det slutar med att jag sitter och tittar på Xena-Krigarprinsessan, vilket ju är ganska värdelöst när man har 160 andra kanaler att välja på. Om några månader ska vi välja ut 8 favoriter av alla dessa kanaler. Det blir också svårt, för de var ju inte så bra som jag trodde. Anna vill ju ha Discovery Travel and Living, för där visar de en massa hemmafruprogram. Jag är lite mer nörd jag, så jag vill ha en massa historia, men de kanalerna är inte heller så bra som jag hade hoppats. Sen är Cartoon Network inte vad det varit heller. De visar inte Thundercats, och inte heller lika mycket PowerPuffpinglor som förr.

Jag minns den tiden då jag bodde hos min vän Carro. Vi höll på att renovera vår lägenhet, och jag ville inte bo hos pappa i barack. Vi satt uppe sent på nätterna och tittade på PowerPuffpinglorna, skrev historier och funderade på framtiden. Jag skulle bli författare och Carro skulle bli låtskrivare. Det blev inte mycket med det kan säga. Jag har inte tålamod att skriva sen så skriver jag inte särskilt bra heller. Carro, hon kan inte spela något instrument. Så var det med det. Två flickors drömmar gick i kras.

Dock känns det ganska skönt att ha den självinsikten. Jag vill, men kan inte. Ge upp. Sen så får man helt enkelt göra något annat med sin tid. Som att till exempel titta på Xena-krigarprinsessan. Eller så kunde man kanske dra in lite pengar på att spela nätpoker. Men det är inget kul. Det är bara roligt när man vinner. Så ska man ju ha tålamod också, vilket det kanske inte finns så mycket av.

Igår fyllde min systerdotter Isabelle 6 år. Anna hade varit ute på stan och köpt en söt tröja till henne, som jag senare skickade iväg med posten. Vi hade tur, för paketet kom fram precis på dagen. Tydligen så ska de ha kalas för henne både lördag och söndag. På lördag skulle de hyra in dagispersonalen och ha en massa lek och bus för alla hennes kompisar, och på söndagen skulle det vara släkten. Så jag fattade det som att hon inte hade fått några andra paket. Syrran hade gjort en liten filmsnutt på när Bella sa tack för tröjan. Vi fick även se den lille nyfödde.

På återseende.

 

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.