NoRRdE - Eder tillgifne.

Tankar kring ett yrväder

Skolstart

Var ju ett tag sedan man skrev. Det är bäst att man tar sig i kragen innan man blir utsparkad härifrån.. 🙂

På måndag börjar skolan. Det var ju ett tag sedan man gick i skolan nu. Men det ska bli kul! Har köpt dyra böcker som är alldeles skinande och okladdade i. Funderar på vad man ska ha på sig och är lite nervös. Jag hoppas att jag kommer att få trevliga klasskamrater och bra lärare så att man inte behöver köra fast eller känna sig dum. 

Mitt i skolstarten är det mer RFSL än någonsin. Priden börjar ju närma sig och det ska bli kul. Min vän Marcus gör ju den officiella Umeå Pride låten som heter "Constantly In Love" som är i mitt huvud mest hela tiden. Det är verkligen kul att han ska göra den, men roligast är ändå att han ska komma hit och hälsa på!^^

På återseende.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Marie-Therése

    Hej vännen! Går nog inte att få sämre lärare än vi hade i kemi..! Så se det positivt, kan bara bli bättre! =D Hade varit sååå kul att hälsa på till pride, men som jag jobbar så blir det nog svårt… =(( Kramar!

  2. Ann Nordlöf

    Det är synd att ni inte kan komma under priden. Den håller ju på 2-5:e, så fundera på om ni kan komma under helgen iallafall.
    Och du har rätt angående kemin. Jag hoppas innerligt att jag inte ska behöva läsa någon kemi alls. Vår lärare vi hade har gjort att jag utvecklat någon slags kemifobi. Inte bra! 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.