Nedräkning

Linsey Vonn visar för journalisterna var det är hon har ont.

Nu är det bara timmar kvar tills jag och Tobbe åker till OS i Vancouver – eller rättare sagt till Stockholm. Vi flyger inte till Vancouver förrän i ottan på fredag.

Jag hann inte mer än publicera en ranking av Västerbottens medaljchanser förrän Lindsey Vonn berättade att hon är skadad. Som vanligt med utförsåkare ska vi nog ta skadadn med en nypa salt. De verkar kunna åka ändå oavsett vad.

Men om, och jag säger om, hon är rejält påverkad av sin skada så förändrar det läget radikalt. Då är inte bara Anja ett medaljhopp. Då ser jag henne som ett realistiskt guldhopp i superkombination, super-G och störtlopp.

Vonn har ju sett i det närmaste oslagbar ut i fartgrenarna i vinter men är hon så skadad att hon inte kan göra sig själv rättvisa, ja, då är det öppet om guldet.

Jag tror inte vi ska betvivla att Vonn är skadad. För det är hon. Frågan är bara om hon är påverkad av skadan när hon kör?

 

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Peter Bäckman

    Man kanske skulle ha blivit journalist istället för lärare så att man hade haft chansen att åka på OS. Hur kul som helst! Jag håller med om att Anja i Vackra Vonns frånvaro kan nå hela vägen. Det skulle dock inte kännas lika häftigt när drottningen inte är med…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.