370 steg


370 steg upp till toppen av backhopparbacken i Whistler. Inte konstigt att trappmaskinerna hemma på gymet i Umeå ter sig rätt löjliga. Lägg till 20 kilo ryggsäck och frukosten var förbränd redan vid tiotiden på måndagsmorgonen.

Inga västerbottningar i hoppbacken men blev bara så himla sugen att fotografera någonting jag aldrig sett live, Det händer inte så ofta efter 20 år som fotograf. Tror det är viktigt att hitta glädjen och att hålla nyfikenheten vid liv. Det var roligt. Helt galet som dessa trådtunna gossar flög förbi mig.

Själv har jag uppnått mitt eget mål med tre löppass under OS. Uppe i fyra nu. Räddningen ett löpband i källaren där vi bor.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.