Hollywood på hockeyJag passade på i dag att gå och titta lite på herrarnas hockeyturnering där Kanada enkelt spöade Tyskland med 8-2. Länge undrade jag varför publiken buade åt sin egen målvakt Robert Luongo varje gång han rörde pucken. Men de buade inte. De hyllade honom genom att skrika Louuuu. Lät förvillande likt boooo tycker jag.

På storbildsskärmen kunde man se att kändisar som Wayne Gretzky och hollywoodskådisen Donald Sutherland satt på läktaren. Sutherland är nån slags beskyddare av dessa spel har jag för mig.

När jag reste mig för att gå till pressrummet i den första periodpausen såg jag att Sutherland satt precis bakom mig på raden bakom. Han kom till och med ner på min rad och stod en halvmeter bredvid mig. Kunde inte låta bli att ta en bild efter det. Men kameran i Iphonen är inte så jäkla bra, så trots några försök blev det inga höjdarbilder. Trots det var det kul. Sutherland är hur stor som helst här i Kanada.

Ingen höjdarbild, men här är Sutherland. Pratandes i mobiltelefonen.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.