Patrik Persson, lokal politiker Storuman

Sena kvällstankar

Har nu varit vaken sedan tjugo i fyra i morse och börjar känna mig lite mör men lite till ska jag kunna pressa ur mig, tex ett blogginlägg.

Har under dagen arbetat med att skriva artiklar till Räddningsledaren (tidning för brandbefäl) och det har gått både trögt och lätt. Har nu skrivt under ett års tid i denna tidning som kommer ut fyra gånger om året. Skrivandet är kul men tidskrävande eftersom jag gärna vill att det blir bra och intressanta artiklar. Stördes under dagen av besiktningstid och ett möte på kvällen samt att alla valutskick skulle till Posten.

Mötet handlade om Världens barn-insamlingen och eftersom jag är engagerad i Lions så besökte jag mötet. Vi diskuterade årets arbete och kunde konstatera att vi saknar en kommunsamordnare, så vet du någon person som skulle passa? Visst vet ni om att Storumans kommun är i topp vad det beträffar insamlingsresultat per person och så vill vi förbli. Känner du för välgörenhetsarbete finns det flera organisationer i Storuman som du kan ansluta till.

Bilen och släpvagnen gick igenom vid besiktningen 🙂

Valet 2010 står för dörren och alla partier är på tå så även pressen men visst är det så att vi kan önska mera djuplodande reportage om vad som verkligen krävs i våra kommuner. Pressen gör det allt för ofta lätt för sig och pekar på konflikter och motsättningar i och mellan kommuner i stället för att sätta luppen över verkligheten och analysera fram de åtgärder som behövs. Två av dessa verkligheter är befolkningsminskningen och den demografiska strukturen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.