Patrik Persson, lokal politiker Storuman

Ny vecka, nya möjligheter

Söndagar har för mig oftast betytt att jag städar i datorn, kollar upp kommande veckas agenda, deltar i möten mm. Dagen är som perfekt att göra sådana där saker som gärna blir liggande och speciellt på kvällen blir man effektiv. Kanske är det så att man städar för att ta emot den nya veckans möjligheter.

Jag har ett nytt projekt på gång som kommer att leda till arbete så småningom (om allt går som det är tänkt) och det ska jag ta itu med nu på måndag och förmodligen hänger det med under hela veckan. Kan lova att det är spännande och kul samt att det är något jag aldrig har hållit på med. Det kommer mera om detta senare, jag lovar.

Till helgen är jag bokad för en resa till Falun för att delta i det nationellt Lionsmöte sk Guvernörsrådsmöte, det blir kul och kanske lite spännande. Jag har en punkt på dagordningen som jag ska prentera och förhoppningsvis blir styrelsen nöjd och vi kan börja jobba.

Nu är det prick fyra veckor kvar till valet och det är otroligt spännande, kommer vi att kunna få några fler röster eller vem blir vinnare? Måhända att det blir soppa av allt igen, vem vet. För Storumans bästa hoppas jag att en tydlig majoritet bildas så att vi kan ta itu med de viktiga framtidsfrågorna.

Ta tillvara på era möjligheter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.