Shemale, shemale, shemale

      Transsexualitet är på exakta namnet transsexualism som är offer för sitt namn genom närvaron av ordet "sex" eller "sexualitet". Så vänder sekulära samhället en  könsidentitets fråga inom till ett sexuellt beteende. En transsexuell kvinna  för samhället förändringar kön eftersom hon älskar män och jag är mycket artigt i mina kommentarer.

     Stigmat går vidare, igen, tack vare porrindustrin som hade den här extraordinära idén om att skapa en helt ny och abnorm term för sin marknadsföring: ett ord som går tillbaka till den grekiska mytologin när man trodde att Zeus var en gud, ett ord som påminner oss om Minotauren är en hälften människa, och hälften tjur, eller kentauren att det är en halv-människa, halv-häst. Med Shemale ord som är helt enkelt en kombination av två ord "Hon" och "manliga" eller "hon" är ”Man”. transsexuella kvinnan finner själv reduceras till en exotisk sexobjekt, en mytisk varelse i vår tid. Med den här benämning  vägrar vi kvinnliga identitet av Transsexuella kvinnan. Vi går längre genom att förneka hennes mänsklighet. Ultimat fantasi för många män och kvinnor, är shemale förknippad med  i världen av sex för evig som säger hon aldrig nej. Hon år alltid sugen på sex och utanför världen av sexet existerar hon inte i ett sjukt samhälle av sin machismo, full av hyckleri och kedjad till religioner.

     På internet hänvisar sökmotorer rutinmässigt ordet "shemale" till porrwebbsidonra. Detta kan bara återspegla samhällesimpregneringen genom transsexuella kvinnans stigmatiseringen som är erkänns nu bara med namnet "Shemale".

 

 

                                                                                                                                           Randa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.