Ett annat liv

Varje morgon innan min transition, vaknade jag i min säng med denna boll som band min hals, passerade mina händer över min kropp och sa ”Herregud! en annan lidandes dag  i en  kropp som är  inte min!”. Jag släpade mig till badrummet, tittade jag i spegeln, men kände inte igen mig. Jag tvättade mitt ansikte och undgick blicken av den här varelsen som kollade på mig imiterade mina handlingar, men som var inte jag … Jag tog min frukost mellan att kollade på mina händer, mina naglar som  ville jag längre…. Jag kläde mig på Jean polo medan jag drömde om klänningar…

Jag lämnade huset och gick på vägen, föreställde mig med långt hår, kvinnliga klackar och sminkad som en modern kvinna som går till jobbet. Jag rörde mitt huvud, kände jag inte detta långa håret mellan fingrarna. Jag slokade med huvud slutade mina ögon och korsade gatan i hopp om att bli överkörd  av en bil …

Jag kom till kontoret och  mellan två gråt  försökte jag att jobba. Jag tittade på mina kvinnliga kollegor som klagade deras kvinnliga öden  och sa för dem det utseende ”lyckliga du är! ni inser inte den lycka ni är omgiven. om ni visste! ”.

Jag gick hem på kvällen och på det sätt jag tittade på människor segla deras bekymmer och jag ville att skrika på dom ”känner ni den här eld som förtär mig, denna smärta som aldrig lämnar mig? Tror ni att du har kapaciteten  att hålla vad jag håller? kommer ni att förstå mig om jag avslöjade min hemlighet, som dödar mig utan att döda mig? ”

Väl hemma kastade jag mig på min dator för att ansluta till glömma mig. Den virtuella världen hade blivit min förtrollad skog, min tillflykt, en flykt från det här obevekliga grymma verkligheten i mitt liv.
Utmattad logade ut, kollapsade  jag mig på  sängen och Jag lät mig bedöva med sömn med eldiga dönen att inte vakna upp nästa dag.

Men det var ett annat liv..

God natt och sov gott  🙂

En kommentar

  1. Fredrik Ohlsson

    Vackert skrivet!
    Jag hoppas du hittar till ditt rätta jag snart vännen! Håll ut. Snart är du nog där!

    Kram från en vän!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.