En myrors sommar

Som en myra arbetade jag hela sommaren. Undersköterskan som är jag vaknade klockan 05:30 när jag arbetade på morgonen och klockan 10 när jag arbetade på eftermiddag.

Tack gud! Jag arbetade aldrig på natten. Vad roligt var mitt jobb eftersom jag arbetade på Haga äldreboende central. Varför roligt? För att jag jobbade med äldre människor som var dementa. En dag duschade jag en av mina roliga patienter. Hon såg oss på spegeln och sa ”oj oj oj! Finns mycket folk i badrummet idag!”.

1 juli var ett riktigt datum för mig, för att under den här dagen fick jag min hjärtasoperation. Min pojkvän som skulle bli min förre pojkvän en vecka sedan, och min bästa vän följde mig med. Operationen gick bra och jag fick två veckor att stanna hemma. Sen kom jag tillbaka jobbet.

På min sista arbetsdag kom mina arbetskamrater, kramade mig och sa att det var tråkigt att sluta jobba för att jag var jätteduktig.

Ibland besöker jag min lilla Lisa som är en boende där och som jag har adopterat för att hon påminner om min morfar som dog när hon var 93 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.