Patrik Kittel kommer hit till Umeå!

Nu på söndag 30/9 kommer OS-deltagaren med flera Världscupfinaler, EM, VM och internationella placeringar i bagaget hit till Umeå! Jag pratar självklart om Patrik Kittel som kommer att befinna sig på Umeå Ryttarförening för att hålla en clinic.

 

Patrik bor i till vardags i Westfalen, när han inte är på en annan kontinent och tävlar. Där bor han tillsammans med sin fru, som också tränar och tävlar i dressyr. Han har varit framgångsrik med flera olika hästar, men de två främsta som varit mest aktiva på senaste tiden är fruns häst Toy Story och OS-hästen Scandic. 

 

Att en sådan stor dressyrryttare kommer hit till Norrland, är vad jag skulle vilja säga en "once in a lifetime"! Förhoppningsvis är inte detta någon engångsföreteelse och vi hoppas på att fler topprankade dressyr- och hoppryttare hittar hit till oss.

 

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Skruttan

    Vi har ju faktiskt fler världsstjänor som är här uppe i Norrland och tränar ekipage. Lotta Schultz är i Malå en gång i månaden och tränar ryttarna där. 🙂

  2. Ida

    Ja vi har haft upp både Maria Andersen (beridare på Blue Hors i Danmark) och Ebba von Essen flera gånger. Nu har vi Katarina Gustavsson som kommer upp 1g/mån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.