Ponny-SM

Under helgens som var avgjordes Svenska Mästerskapen i hoppning för ponny samt riksfinalen av Mountain Horse Pony Cup. Vindelns RK:s Engla Thysell på Trinity deltog i MHPC, men tog sig tyvärr inte ända till finalen.

SM-tävlingen pågick under tre dagar, varav två var kvaldagar. Det var tre Västerbottningar som åkt ner för att kämpa om SM-medaljerna där Elvira Lundell – Stöcke PF, Saga Hansen – Vindelns RK och Josefine Bjur – Umeå RF tog sig till söndagens final.

Hansen som tävlade i kategori B slutade på en 15:e plats. Både Lundell och Bjur red sina c-ponnyer och konkurrensen var stentuff. Lundell började på bästa tänkbara sätt med en felfri runda, men med bla en uteslutning fick Stöckeryttaren nöja sig med en 18:e plats.

Bjur hade fyra fel i alla tre omgångar, men det räckte till en delad 8:e plats, precis utanför placering.

HÄR kan ni se hela resultatlistan för tävlingen.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.