Ronnys blogg

Mona Sahlin nej tack…

Tittade på sossarnas möte på tv idag när jag låg sjuk, tänkte då är detta vår nästa statsminister ??? Nej, det hoppas jag verkligen inte…. Hon ägnade 75% av tiden för att klanka på den nuvarande regeringen istället för att tala om vad hon och partiet vill…Hon måste vara väldigt ointellektuell ifall hon tror någon regering i världen kunde rädda sverige från arbetslöshet under finnanskrisen, snacka om försöka ta billiga poäng som vem som helst genomskådar

Varför pratar dom flesta politiker och partier mer om hur dåliga dom andra partierna är än hur bra dom skulle kunna göra sverige istället….

Mona klagade på vården just nu och att det privatiseras för mycket, får hålla med lite att vården aldrig får vara en klassfråga, men vi får heller inte glömma dom vårdköer som sossarna lämnade efter sig. Vårdköerna finns fortfarande tyvärr, men inte samma omfattning. Pratade med en överläkare inom landstinget här i Västerbotten som berättade hur ineffektiv vården i landstinget var mot för den privat…hur kan det vara så ?

Mona klagade på privata skolor, min son går på Prolympia och hur skolan tacklar problemen där är mycket proffsigt. Bemötandet och intresset för eleverna är 110% igt, det enda som kan klaga på är maten som jag berört tidigare och det skall kollas upp.

Läste förtroendet var vädligt lågt för Mona, jag tror sossarna skulle behöva en mordenare politiker för att lyckas, kanske är det tur för dom andra partierna att Mona rattar skutan vid nästa val…

Modo gjorde 1-0 nyss och min son jublade, ett friskhetstecken från knorrsjukan kanske,,,

Vi hörs imorgon..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.