Ronnys blogg

SVINIGT VÄRRE…..LÖVEN TORSK

Som väntat är nu hela familjen sjuk i knorrsjukan, den yngste har insjuknat på morgon. Vilket härligt lov för barnen och vilken härlig semester för mig….

Igår åkte Tobias min äldste till vårdcentralen, han har haft ruskig hög feber i flera dagar med 41,2 grader, han fick gå in bakvägen och möttes av personal som såg ut som dom kom från rymden. Han är på rätt väg i alla fall känns det som…Jag och min sambo har inte hög feber men huvudvärk, ont i halsen, hosta, värk i kroppen och känner oss överkörda av tåget, förhoppningsvis är man på bättringsvägen… Tur man har hjälpsamma grannar som handlar och gör ärenden i alla fall…

Hur fördriver man tiden när man är sjuk ? Sover, ser på tv, sover, kollar datorn om och om igen, jag som skulle göra så många roliga saker under den här veckan..Sedan undrar jag varför vi killar alltid får värre influenser och förkylningar än kvinnor ??

Ikväll spelar löven borta mot AIK, det känns som en klar AIK vinst efter ha sett matchen i tisdags på datorn, AIK var minst lika bra och hemmaplan för gnaget fäller nog avgörandet. Såg att Stenling var tillbaka i laget…trodde vi äntligen kanske gjort oss av med honom, att köra med 8 backar övergår mitt förstånd. Markus Lundberg måste ju bli nominerad till fredspriset, snacka om ofarlig framåt och när tog han senast en smäll för laget ? Nya killen från J20 som for omkrings som en virvelvind och tacklade alla han såg var en härlig injektion, vad hette han ? Kallades han för Messi eller…han vill vi se mer av, han lär bli publikfavorit snabbt. En finne till i laget, hoppas han tillför något och en AHL spelare på g, sportsligt känns det intressant, men undra hur många spelare som finns på lönelistan…..Nu känns den listan lång och dyr, mer kvantitet än kvalité. Jag kommer att se matchen över s24.se och förhoppningsvis har vinsterna på slutet givet lite självförtroende som kan reendera i överaskande poäng ikväll….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.