Ronnys blogg

HOLMLUND NI VINNER INTE VALET…AIK BÄTTRE

Läser den stöddige Lennart Holmlunds blogg och alla saker han och socialdemokraterna skall ändra när vi vinner valet. Lennart han nämner gång på gång när vi vunnit valet precis som det redan är klart. Jag tror inte Lennart fattat att vilken belastning Mona Sahlin är för sitt parti och vilken tur att sossarna inte hittat någon populistisk partiledare för den sittande regeringen.

Jag har under min influensa följd en hel del från sossarnas stämma på tv och deras största partiförklaring är att klanka ner på den sittande regeringen istället för själva berätta vad man vill. Vilka saker tänker man förändra på som man gjorde dåligt sist eller tänker man inte låtsas om det ? Något dåligt måste man väl har gjort för att sitta i oposition nu…eller har man förträngt det precis som dom vallöften man hade då och aldrig genomförde, ärlighet varar längst har man ju hört…Skall bli spännade att få höra all pajkastning på varandra under valupptakten, det gör ju bara att politiker föraktet bara blir större..

AIK vann allsvenskan, är inget AIK fan, men erkänner att ni var bäst under hela serien och när det gällde. Tänkte när jag såg avslutningen idag hur långt ifrån vi är nu i klubbfotbollen i Europa, tror aldrig gapet varit större…AIK får nu chansen att kvala till Champions Leuge, jag gillar deras attityd, men att dom skulle lyckas borde rendera bragdguldet i så fall…’

Imorgon skall jag prova jobba, som egenföretagare så är det värdelöst att vara sjuk, dom första 14 dagarna får man ändå betala själv, så då är det inte lönt att sjukanmäla sig…Kunde givetvis fuskat och sjukanmält för VAB, men så var det inte…så då gör jag inte det..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.