Ronnys blogg

BJÖRKLÖVEN MÅSTE AGERA…

Återigen en hemmaförlust mot ett icke topplag med klara 0-4 och har 16 poäng på 17 omgångar, det är dags att agera..

Det som kan rädda Kari Elorantas jobb tillfälligt är ett vinst mot Växjö imorgon, annars måste han lämna skutan, något annan möjlighet finns inte. Nu när truppen har blivit större och starkare samt skadade spelare kommit igen är det en omöjlighet för en tränare att misslyckas så kapitalt som Kari gjort nu. Han verkar vara en hederprick, men träna och coacha lag till duger han inte som, hans sossehockey som han ej viker ifrån är patetisk att se..Han säger att 4:e linan inte gjort bort sig, men har man 3 bättre kedjor så lär väl dom lyckas bättre med mer speltid, det är ju enkel matematik att man måste vinna matcherna nu och kräma ur laget all kraft för att ro hem poäng….

Inga toppningar, inga timeouter, har karln slut på idéer eller har han ej gått grundläggande coachingkurser, något måste han väl lärt sig som spelare tycker man ju. Peter Anderssom är ju nästa figur som inte lyckas, han verkar ju tycka det är ok att rulla på med femtioelva backar…

För att föreningen Björklöven skall vinna något som helst förtroende hos umebor, publik samt sponsorer så måste man agera med några starka nyheter, är det inte ett tränarbyte till någon stark karraktärs tränare måste det vara någon annan bra nyhet för föreningen. Sparka några till spelare som Zetterström kanske kan få några andra spelare att vakna, det finns kandidater som Floberg och Stenling som borde stå först på plankan…är sportchefen den rätta ? Har Bedros gjort sitt ?

Den nya styrelsen måste agera och det nu…underhållningsvärdet den här säsongen är i klass med programbladet, det är tunt, osynligt och pinsam klass…

I år så bokade jag en loge för att ta dit lite kunder, bjuda på mat, informera, representera, jo vad händer ?

Det är iskallt, ingen kund vill offra en kväll med Björklöven, snacka om betyg till hur verksamheten sköts….tror inte jag gör om misstaget från det blir annan klass på underhållning någon gång i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.