Ronnys blogg

HELGEN ÄR HÄR….

Äntligen blev det helg, fredagsmys med familjen, tex mex mat, gt och softa i soffan under filten, bara vara och andas. Känna lugnet sjunka in och andas lite djupare än den vanliga stressandningen under veckan, skönt.

Imorgon full aktivitet med barnen, den äldste har 2 ishockeymatcher och den yngre 3 handbollsmatcher och själv åker man i mellan en kall äcklig ishall på teg och en varm sporthall på Ersboda.

På söndag väntar lite jobb på gården och bara en ishockeymatch på eftermiddagen, så ser helgen ut.

Det såg ju lite lovande ut vid 14 tiden idag när snöflingorna började fall,men dom var tyvärr inte många…skall vi få en vit jul, allt annat vore supertråkigt. Det känns jobbigt med allt mörker just nu och det skåneväder med regn och blåst som råder, man borde vara på varmare breddgrader denna period…Tänk ifall det vore lite snö och minusgrader så man      kunde köra ut barnen för lite frisk luft istället för ta den dagliga konflikten kring dator och playstation.

Varför tycker inte dagens ungdom om landhockey, miniskidor, bygga kojor, snöbollskrig, vara på isbanan mm `? Det var ju så kul att umgås på det sättet, nu har dom en kompis här hemma och dom pratar inte med varandra…En spelar playstation den andra dator, vilket sätt att umgås på…Var det bättre förr ? Ja, en hel del var bättre då i alla fall, att man fick mer friskluft är då helt klart och var mer social i all fall..

Dagens gnäll på Holmlund då ? Nej, den gubben skiter vi i….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.