Ronnys blogg

Var är våren ?????

Var är våren, det är ju svinkallt ute…

Att ozonskiktet skulle vara tunt och orsaka global uppvärmning känns idag främmande, långkalsonger eller dryck med invärtes glykol gäller för att ta sig till majbrasan…kanske lika bra vara hemma med en brasa igång och se på talang..

Lillgrabben blir 11 år imorgon, tiden rusar iväg och de ökande antalet av gråa hår blir fler och fler trots jag är så ung…i sinnet alltså.. Livet är kort och hur skall man optimera livet när det gäller upplevelser och njutning när tiden bara rasar förbi en, varför lägger man så mycket tid på jobbet och så lite på sina barn ? Ok, jag gör mycket med mina barn, men vill dela mera med dom, fast tonåringen är inte så pigg att en pinsam pappa hänger i bakhasorna ??

Hur kan jag vara pinsam som är så ung i sinnet trots att mina byxor är uppdragna, måste alla unga killar ha byxorna så långt nere så man ser "spargrisen" där bak ?

På söndag är det dags att tömma "skrubben" på Nolia för att flytta över till mögelarenan på Teg…blä, det känns inte kul att Tobbe skall börja träna där. Slitet, skitigt, äckliga omklädningsrum, skrubbar utan ventilation och vaktmästare som ger lata kommunalanställda ett ansikte, snacka om vaktmästare utan servicekänsla för sina kunder om man jämför med vaktmästarna på Nolia…

Dags för att dominera i soffan på postkodmiljonären, jag skulle lätt vinna miljonen om jag var med…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.