Ronnys blogg

BLIR INTE KLOK PÅ BALTICGRUPPEN….

Umeås stora företag Balticgruppen får mycket pr i alla deras "sponsringar" i Umeå.De sponsrar inte idrotten något som är värt att nämnas, däremot kultur och ungdomar mm. Är det ärlig sponsring eller en planerad sponsring i ett egen intresse..

Vad är syftet med deras "sponsring", det har jag funderat länge på ? Det känns som det är en "muta" för att hålla sig vän med Umeås politiker som beslutar om nybyggen, områdesplanering och fastigheter. Dog deras intresse av Björklöven för deras dåliga verksamhet eller för att byggnadsnämdens ordförande Åsa Ögren slutade i Björklövens styrelse ? Det skulle vara intressant att få se de dokument som Niklas Westman på folkbladet har gällande löven och Balticgruppen…

Tänk ifall det kunde lägga lite pengar till UFC och vi kunde få ett minst superetta lag, helst allsvenskt, tänk att Mjällby, Åtvidaberg, Gefle kan ha allsvenska lag, men inte Umeå,,,Det känns inte omöjligt att nå dit med alla konstgrässatsningar eller kan det bli att Umeås ungdomar inte kan spela fotboll på naturgräs istället…Jag hoppas UFC kan ta nästa steg till Superettan, ingen bra start har de fått, men serien ser ut att bli jämn….

Vad händer med Norrporten Arena på Gamlia, det har varit lite skriverier om det på slutet,…

40 klubben hade möte idag om löven , inget står på webben än om det, man är nyfiken om det klarar detta…hoppas det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.