Ronnys blogg

SKRIVTORKA PÅ BLOGGEN

Vet inte vad jag skall skriva på bloggen idag…Fick lite reaktioner om min blogg om Björklöven, alla hade inte samma åsikter som mig…

Man kan konstatera att Björklöven berör många och många har åsikter om hur det varit och hur framtiden skall se ut. Jag tror inte det finns något annat i Umeå som Umeborna har så mycket åsikter om, Björklöven är ett begrepp både i Umeå och ute i landet…Det är tragiskt hur föreningen har skötts genom de sista 20 åren, varumärket Björklöven är värt ett bättre öde.

Till helgen blir det jobb på tomten, värmen skall visst komma äntligen och jag hoppas jag hinner med en fisketur. Till veckan blir det nog någon provtur ut på havet efter öring, så helgen värme blir perfekt. Då värms de grunda vikarna upp och öringen går in där och blir lite mer aktiv. Ute på havet är öringen blank och i fin kondition, i torrfåran nu är det gammal övervintrad öring, kul att få, men inte bästa skick.

Hörde förresten Josse hade tagit en monsteröring på 9 kg nedanför Brännlands Värdshus, grattis Josse…Mitt rekord är 5 kg och det är jag nöjd med, men att få på en sådan öring kan man bara drömma om..

Skall nog försöka ta mig ut till Tavelsjö för ta någon vårgädda till helgen också, det är lätt att hitta på aktiviteter som är roligare än trädgårdsarbete..

Ciao

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.