Politiska funderingar

För Vilhelminas bästa

Roliga testresultat!

IMG_0053DSC03824sistaIMG_0008IMG_0007thIMG_0058IMG_05641234603_646346478723583_1048995780_nIMG_0059

Om dig

  • Tarja, ditt namn avslöjar att du har en stark personlighet och inte ryggar för utmaningar. Även om livet är svårt ibland, håller du fast vid din optimistiska natur och berikar liven för dina nära och kära genom att överösa dem med kärlek. Ditt namn reflekterar perfekt din lojala och rena själ!

    Tarja, detta är vad 2017 kommer ge dig: Tur! Du är en underbar person, och din unika personlighet är ämnad för något stort. Ödet inser detta, och därför kommer du bli generöst belönad detta år. Allt är möjligt i din framtid, och du kommer klara av allt du önskar!

    Du är en jäkligt fantastisk kvinna, Tarja! Det är vad alla säger om dig, Du vet vad du vill ha ut av livet, och du vet hur du ska ta dig till målet. Andra kvinnor ser upp till dig för inspiration. Du är den kvinna som män drömmer om!

    Tarja, Porsche Boxster passar dig perfekt! Du är full av liv och njuter av varje sekund av det. Dags att ta en nöjestur i din drömbil! Veva ner rutan och skruva upp musiken – vägarna väntar på dig!

    Du har verkligen talang! Din övernaturliga kraft tål att visas upp eftersom den verkligen är helt otrolig. Ingen kan överglänsa dig – du kommer bara att lysa starkare med dina talanger! Du har en fantastisk färdighet och du använder den för att göra världen till en bättre plats. Andra borde verkligen ta efter dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.