Antisemitism viktigare än kärnkraften

Att motverka antisemitismen har nu blivit viktigare inom det lilla (obetydliga) partiet Kristdemokraterna och Ebba Busch. Hon vill nu fortsätta på en bok som Göran Person ville ge ut, gratis under sin tid som statsminister. Samma sak här av GP, att försöka göra sig populär genom att dölja sin dåvarande oförmåga styra Sverige, men kanske ändå bättre av vad Ebbas lilla parti försöker med och med SD.s omsvängning med att vara judevänliga. Går vi till deras rötter, SD:s vill säga skulle de vara allt annat än judevänliga. Jag har själv inte forskat i detta, men låter inte otroligt, både vad vi sett och även hört dem tidigare framföra.

Det är naturligtvis en skenmanöver Ebba försöker med genom deras oduglighet i övrigt komma tillträtta med de inrikes problem som blir bara värre och värre sedan de tillträdde makten.

Att sedan människor tar parti för Palestina och en del enbart för Israel betyder inte att man tycker dåden som Hamas utförde är hedrande. Det är främst folket man sympatiserar med, det är en jädra skillnad. Det verkar man inte förstå, allra minst Ebba och hennes parti.

Att sedan Kristersson springer gatlopp så han får skavsår under pungen är en annan sak, eller är det samma?

Jag trodde frågan om nazismen var utredd för länge sedan. Jag tar avstånd, har tagit avstånd, men det finns de som lämnat kommentarer och material som är direkt nazistvänliga och visar tydliga sympatier. Hur såna människor förhåller sig nu skulle jag bra gärna vilja veta. Jag menar, är de inte SD sympatisörer måste det ligga närmast KD. Inga andra partier ligger så nära nazismen som dessa skulle sammanfalla med. Synen på människor, olika uttalanden men framförallt deras politik. Det blir en svår tid för Sverige om deras politik får genomslag. Bra mycket värre än vad vi nu kan uppleva.

Man oroas redan över att vara svensk, höjda terrorhot har vi redan och värre kan det bli. Erdogan till trots sa något vettigt ändå. Han tyckte Hamas inte borde terrorstämplas. Han menade att de bara försöker överleva och framförallt har ett helt folk fått en terrorstämpel på sig av övriga världen. Den verkliga terrorn den har USA stått för och är ett land på nedgående. Jag menar inte att Ryssland skulle vara bättre, jag menar att världen kommer inte bli bättre om något land får ett totalt genomslag på hela världen i övrigt.

Finns något alternativ att inte ta parti för Amnesty. Svenske försöker med alla medel tro den kan leva som ingenting hänt. Det är närmast beklagligt vilken mentalitet vi fått i landet.

6 kommentarer

  1. petter

    Den största gruppen antisemitister är nog inte av Svenskt ursprung enligt min kusin som har ett judiskt namn efter sin far . De påhopp han fått och är utsatt för kommer från invandrargrupper med muslimskt ursprung. Han har aldrig varit utsatt av personer med Svenskt ursprung. Jag tycker inte om SD men det är inte här problemet med antisemitismen finns Enligt min kusin och hans far som är Jude

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Ett specifikt exempel var när Oskar Sjöstedt (SD) stod skrattande och sparkande på ett griskadaver och liknade det vi judar. Jag kanske missuppfattat den saken, eller minns fel?

      • petter

        Jo givetvis finns krafter i SD också ,och det är det jag hatar hos SD ,men som jag skrev så har min kusins familj aldrig fått utstå nåt från från dessa än. Utan det är framförallt från personer med utländsk bakgrund

        • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

          Jag känner inte din kusin om du har någon som du uppger. Svårt för mig kontrollera.

          Tillägg: I efterhand upptäckte jag att din e-post den du nu använder dykt upp på annat ställe men med annat namn. Det gör mig misstänksam att du far omkring på olika bloggar och skriver olika kommentarer, inte bara på min och använder dig av olika namn. Jag ser därför inte din kommentar som särdeles trovärdig. Du får gärna förklara.
          Jag gillar inte folk som fejkar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.