The way I see it

Knasigt sexig

I stället för att få något viktigt bortgjort i dag har jag läst en helt fantastiskt sprudlande bok. Recensenterna utlovade högljudda skratt när man läste boken (det har man läst förr och det brukar oftast bara vara väldigt flickaktiga fnissningar som faktiskt skjuts fram under läsningen). Inte denna gång!! Jag har skrattat. Genomlidit pinsamheter och missförstånd. Blivit alldeles varm och glad och kär. Och skrattat igen.
Vad boken heter? Förstår att du vill läsa den 😉 50 sätt att träffa den rätte skriven av Lucy Ann Holmes. Kommer att lämna tillbaka den på UB när det slutat regna (läs: tidigast i morgon), så då kan någon annan bokslukare få chansen att läsa den gratis 😉

Har dessutom blivit inspirerad av att själv starta en blogg om mitt singelliv och mina desperata försök att hitta en man. Förutom då det lilla (kanske inte fullt så obetydliga) faktum att jag älskar mitt singelliv, inte vill ha någon man och därför heller inte känner mig så värst desperat.
Att sitta och skriva ned fiktiva eller reella sexhistorier på Internet – för ALLA att läsa – som huvudpersonen i boken gör, kanske heller inte är så troligt eftersom jag är väldigt privat av mig och håller hårt på integriteten.
Hm, får se vad som händer i helgen. Allt jag vet just nu är att det är fest på lördag, att jag kanske ska dit och att jag just nu känner mig väldigt inspirerad av romanen.
Observera: Inspirationen går mot "man hunting" endast och absolut inte nedtecknande av sexuellt material. För de som väntar sig det, vill jag hänvisa åt annat håll.
Fortsättning följer… 😉

 

Till er som tänkt läsa boken: Nej, jag har inte avslöjat något om bokens handling förutom det som framkommer på bokens baksida och under de första sidorna. Så det är fritt fram att njuta av denna knasigt sexiga roman! 🙂

 

 

Uppdaterad 11:53

Har feber. Såg dessutom att festen inte alls var i morgon, utan i kväll. Grr. Okay, I’ll go without then.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.