The way I see it

So little time, so much to do

Okej, det här med offentliga att-göra-listor fungerar inte så bra för min del. Känner mig bara dålig då jag inte slutfört dem, så från och med nu skippas dem helt 🙂

Sökte i alla fall jobb i går – på andra sidan Umeå – oerhört kämpigt! Tycker att Umeå borde kunna "plattas till" en hel del för cyklisternas skull. Jag vet att andra känner likadant!

Fick i alla fall två fyspass i går och ska snart iväg på NUS för veckans tredje. Har ju som sagt bestämt mig för att försöka mig på tio pass i veckan (både styrka och kardio såsom dans etc.) bara för att jag tycker det skulle vara kul att se om jag orkar och HINNER med det. Trodde faktiskt att det skulle sluta med att jag skulle ha nio pass att köra på söndag, men så verkar det inte bli!

I övrigt längtar jag oerhört mycket efter att sätta mig och plugga på Medicinska igen, förhoppningsvis kommer jag ha tid till det i morgon eller fredag. Det är faktiskt inte bara på grund av vissa – fantastiskt attraktiva – läkarstudenter, utan det har faktiskt mest att göra med att jag får en sådan studiero där.

Nu är det dock dags att sätta i gång och få bort "lite" disk!

Hoppas ni som läser detta, får en riktigt fin dag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.