The way I see it

Förfestar i min ensamhet

Salsakväll på Corona i kväll. Själv är jag inget stort fan, men om en av ens närmaste kompisar är drottningen av salsa från El Salvador har man inte mycket val!

Har nu klätt mig i de mest salsaliknande kläder jag kunde hitta i garderoberna och jag måste erkänna att kläderna är bra, ett par av mina skor ser "salsiga" ut jämfört med de bilder jag kunde hitta på webben samt vilka min kompis salsadrottningen brukar ha på sig. Stora örhängen – check! Och ett tunt silvrigt halsband med liten berlock.

Det enda som jag inte har den blekaste om är håret. På bilderna har många av de salsadansande håret uppsatt i en snygg knut – vet inte hur man gör sådant – eller så har de sitt långa tjocka hår utsläppt i tunga lockar. Det långa, tjocka håret har jag givet (*yes!*), men de enda lockar jag är duktig nog att göra är mer åt korkskruvshållet än åt någon form av tunga lockar.

Förhoppningsvis kommer mina väninnor över om en inte alltför lång tid och förhindrar mig att bränna av mig håret i mina försök till att göra vackra lockar. Det är min största förhoppning för kvällen!

Ha nu en riktigt trevlig fredagkväll, önskar jag alla er som läser detta 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.