The way I see it

Förbannad argbigga!

Så FÖRBANNAD! Punktering utanför Campus. Ingen fara, Bulleribock ligger ju så nära. Stängt i dag, men folk i butiken. Ägaren kommer ut och röker, jag berättar att jag fått punktering och undrar om jag kan ställa cykeln där? Han svarar att han inte kan ta emot den, utan att jag måste komma tillbaka i morgon kl. 12 och ge honom nyckeln till cykeln.

JAG STÅR JU DÄR JUST NU!!! Kan det verkligen vara så SATANS svårt att ta nyckeln, då han ändå STÅR BREDVID MIG??? För att RÖKA! Han behöver ju inte ta hand om det med en gång, men känns ju lite väl att måsta gå tillbaka till Berghem i morgon, bara för att ge honom en nyckel NÄR JAG STÅR EN METER BORT! Jävla idiot!

Tog cykeln, GICK HELA JÄVLA VÄGEN till Sandbacka och lämnade in cykeln där. ALDRIG MER BULLERIBOCK! Efter att ha talat så varmt om den butiken tidigare, bojkottar jag nu skiten!

VÄGRA så fruktansvärt dåligt kundbemötande!

2 kommentarer

  1. Anna

    Jag förstår dig! Det verkar vara ett mycket konstigt beteende. Nästan så man tror han missförstått dig på något sätt men jag antar att du vet säkert hur det förhåller sig! Sprid till så många du kan så han får riktigt dåligt rykte! Det har han gjort sig förtjänt av. Hoppas du har din cykel igen!

  2. Ceralia Lundström

    Svar till Anna (2012-10-22 16:00)
    Tyckte också att det var oerhört skumt. Speciellt som jag tidigare tyckt att han varit oerhört sympatisk och så. Hur som får han nog inga långvariga stammisar med det beteendet :/ Han lyckades ju förlora en trogen kund i går, så…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.