The way I see it

This is your warning, Monday morning

Hade en jättetrevlig kväll i går! Har nyligen lärt känna ett amerikanskt par som sedan en tid tillbaka är bosatta här i Umeå och blev bjuden på middag hos dem. Supertrevligt!

Min mamma lärde mig redan som liten att alltid ha med en gå-bort-present på mer formella middagar och jag tyckte att något typiskt svenskt godis kanske skulle vara en kul grej att ge bort, så cyklade till affären och köpte Polly och polkagrisar. Det blev en hit! Ingen av dem hade smakat någondera tidigare och båda sorterna försvann lika snabbt.

Hade funderat på om jag kanske borde köpa med mig saltlakrits och bjuda på, eftersom det ofta är något som betecknas som "typiskt svenskt". Efter mina upplevelser på plats i USA med amerikaner och lakrits, kändes det som att jag gjorde bäst i att låta bli 😉

I alla fall så var det en mycket glad och avslappnad kväll med underbart sällskap 🙂

 

Och så plötsligt var det måndag igen. En ny vecka! Med snö på marken och frostbitna näsborrar. Tyckte det var oerhört mysigt i morse när jag vaknade och såg folk invirade i varma kappor stå och skrapa bilrutorna med deras andetag tydligt avtecknade i luften. (Säger hon som stod inne i värmen och tittade på!)

Ska snart bege mig ut jag också. Till NUS Hjärtmottagning och försöka få tag på ett nytt läkarintyg till Försäkringskassan för att det förra inte dög. Däri stod att min systemkammare fungerade väl och FK fick det uppenbarligen till att mitt hjärtfel var mer eller mindre påhittat… Ja, min systemkammare fungerar väl – UTIFRÅN MIN SJUKDOM SETT! Jäkla FK… Man kan bli bitter för mindre :/

Önskar er som läser detta en trevlig vecka.
Ta hand om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.