The way I see it

1 161 :- (samt en förklaring)

Det blir den sammanlagda totalkostnaden enligt gårdagens uträkning för mitt punkterade däck samt inköp och montering av två dubbdäck. Kände att det var lika bra för mig att byta ut däcken nu med en gång inför vintern. Hoppas jag får tillbaka mitt hela framdäck, så jag slipper köpa två nya däck igen till våren, utan bara ett!

Mindre [förbannad argbigga] i dag i alla fall. Bättre för min psykiska hälsa och säkert för er andra som läser detta också, att slippa så många fula ord på en gång. Förlåt för det, btw!

En av anledningarna till att jag blev så arg i går var (förutom det usla kundbemötandet) också det att jag hade skor med kilklackar och av promenaden fick jag ont inte bara under "trampdynorna" utan också ovanpå höger fot, strax nedanför fotleden. Hade foten lindad i natt, men det hjälpte inte något och i dag har jag röda "blåmärken" på ovansidan foten.

Får hoppas det går över snart, har ju en riktig långpromenad tillbaka till Sandbacka att göra i dag. *suck* Nej, inte i kilklackar! Jag brukar inte bära sådana om jag vet att jag kommer att gå en längre sträcka. Gårdagens långpromenad var bara en otrevlig överraskning.

Dock kommer jag fortsatt bojkotta Bulleribock – med eller utan kilklackar!
 

Ta hand om er!

2 kommentarer

  1. Daniel Olsson

    Blir man behandlad på det sättet har man väl all anledning att bli förbannad. Dessutom är det bättre för den psykiska hälsan att ventilera ut ilskan än att stänga in den.

    Hoppas att det blev en trevligare promenad att hämta cykeln än det var att lämna in den…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.