The way I see it

I behov av något uppiggande

Utgång i går, Allstar, var ganska dött, tro det eller ej. Har aldrig varit med om att det varit så dålig uppslutning där. Förhoppningsvis förbättras detta till nästa helg! Eller när det nu bli jag ska ut nästa gång 😉

Har haft en riktig segdag i dag. Låg i sängen till elva, drog iväg till en kompis, kom hem, städade till här hemma – jag fattar inte hur det kan bli så stökigt hela tiden!!!?!! – och har pluggat en del. Förvisso har jag hunnit med en hel del, men usch så sakta allt gått!

Behöver få mig ut i friska luften – typ till Maxi. Och kanske till gymmet lite senare, framemot kvällen. Måste köpa kycklingfiléer. Och godis till tre personer. Hm.

Till er som nu blir upprörda: Min bästa vän är vegan och hon ger mig svarta blickar så fort jag nämner något som har att göra med E120, gelatin, kött eller – ja – djur i allmänhet egentligen 0:) Förstår hur hon tänker, är medveten om mina handlingar, respekterar det och allt sådant, men faktum att jag trots allt är allätare.

So off I go! Funderar på om det ändå inte vore klokt med en liten vilostund först. Bara en kort, liten en. Åh, så skönt det låter <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.