The way I see it

Så mycket glädje en liten kan skänka

Åkte till hemstaden igen och drabbades av kraftig åksjuka även denna gång. Klarade mig förvisso utan att kasta upp, vilket nog till största delen berodde på en överdos av tabletter som skulle hjälpa till mot illamåendet. Ser verkligen inte framemot hemresan!

Var bara två veckor sedan jag träffade systerdottern, men, ujj ujj ujj, så stor hon blivit! Sist låg hon bara och tittade med händerna löst knutna vid sidorna av ansiktet, men nu är hon betydligt mer interaktiv och rörlig. Dels när man pratar med henne så öppnar hon munnen och far fram och tillbaka med tungan i ljudlöst samtalande.
Speciellt under sömn kan hennes händer plötsligt flyga upp och slå till en på hakan då man håller henne. Sedan håller hon handen mot hakan och så får man pussa på den litegrann tills den åker ned igen och tryggt landar på den egna kroppen.
Hon är så söt så moster blir alldeles knasig =)))

Och i går så låg hon och sov i mina armar efter 45 minuters skrikande och plötsligt tittar hon upp och bara LER. Ett stort, soligt leende och sedan somnar hon om igen. Men OJ, SÅ GLAD moster blev! =D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.