The way I see it

”Man hunting” – dag 2: Pinsamt!

Min "Man hunting" – dag 1 skrevs den 16 september och efter att ha varit ute i helgen, tror jag minsann att min "Man hunting" – dag 2 var i lördags. Dock var denna gången av det mer pinsamma slaget.

Bestämde tillsammans med en kompis innan vi gick ut att jag skulle ha mitt livs första shot den kvällen och mina amerikanska väninnor, som vi träffade först på Allstar, tyckte detta var en superb idé.

Drack mitt livs första shot (yeheey!) och sedan började liksom allt, ähum, snurra. Gick fram till en kille jag knappt känner (dock känner vi igen varandra) och skulle berätta för honom att jag trodde att jag var full. Varför jag skulle göra det, är fullständigt oklart, just då verkade det väl vara en bra idé… Jag tror att han trodde att jag var på väg att ge honom en kram, så hans armar var runt mig, jag tippade fram över honom, rev mig på hans skägg (raka er, pojkar!!!) och det var allmänt… dumt.
Smidig som få… *suck* :p

Sedan träffade jag på en annan kille som jag faktiskt ville krama, bara för att han typ hatar mig och alltid retar sig på allt jag gör. Så jag sa till honom att jag "just fått en kram av hans kompis" och tvingade mig i stort sett på honom. Han lyfte bort mig och sa att jag inte skulle få en större kram och bara…
I efterhand är det bara pinsamt!!

En tredje kille den kvällen tenderar försöka få mig i säng "emellanåt". Han misslyckas alltid. 😉 Nu såg jag honom, tänkte att "åh, honom känner jag igen" och gav honom en stor kram, innan jag kom på vem han var. Just fan! Kanske inte var så passande från min sida. Fast, vad tusan var passande från min sida i lördags?

Åhh, skäms så fruktansvärt! Vet att många har betydligt värre fylleupplevelser, men jag är inte en sådan som dricker speciellt mycket egentligen och allt blev bara så fel.
Usch. Ska snart iväg till gymmet (där jag brukar träffa alla tre av ovanstående killar) och hoppas hoppas hoppas att jag aldrig mer möter dem där, eller att samtliga har fullständiga backouter från i lördags.
Hm, hoppas går ju. Jag får helt enkelt låtsas som att jag inte har någon aaaning om vem någondera är från och med nu ^.^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.